Van der Bij Auto's is gespecialiceerd in de verkoop van occasion's. Door de concurerende markt proberen wij onze auto's zo scherp mogelijk op internet aan te bieden. Echter houden wij niet van verrassingen en willen wij u ook zo goed mogelijk informeren.

De prijzen waar wij mee werken zijn dan ook 'rijklaar-prijzen'. Dit betekent dat er voor u geen afleveringskosten in rekening worden gebracht. 'Rijklaar-prijzen' houdt in dat de auto voorzien is van minimaal 10 maanden APK keuring en een afleveringscheck krijgt. Bovendien zijn de auto's altijd netjes gereinigd, zowel interieur als exterieur.

Eventuele garantie is in de scherpe 'rijklaar-prijs' niet meegenomen. Het kiezen voor garantie is in 90% van de gevallen gewoon mogelijk. Deze garantie wordt aangeboden in samenwerking met GGG-garantie en geldt voor een duur van 6 maanden. Vraag naar de voorwaarden. 

Mocht u de auto van u keuze hebben gevonden bij ons, maar laten de financiële middelen het op dit moment nog niet toe deze aan te schaffen? Wellicht kunnen wij u helpen aan een gepaste financiering. Hiervoor werken wij samen met DTC (Dealer Totaal Concept) Ook hiervoor geldt vraag naar de voorwaarden.

Wij adverteren met juiste bouwjaren, uitvoeringen en gegarandeerde kilometer standen (Elke auto NAP Gecontroleerd). Het uitsluiten van een fout is echter onmogelijk. Daarom willen we u vragen de gegevens die u eventuele koop kunnen beinvloeden te controleren.

DSC 0062
Copyright © - Van der Bij Auto's Veenwouden - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring