Van der Bij Auto's is passie voor auto's, het overgrote deel van ons aanbod zien wij dan ook niet alleen als vervoersmiddel maar is ook een liefhebbersobject, een hobby. Wij proberen in deze concurerende markt de compromis te vinden tussen een eerlijke prijs maar vooral een eerlijke auto. Niet beslist de 'scherpst' geprijsde auto's dus, maar juist dat model wat u zoekt in goede conditie met goede afleveringsvoorwaarden en heldere achtergrond en verleden. Bij vragen willen wij u zo goed mogelijk informeren.

Geen verrassingen achteraf, onze prijzen zijn dan ook 'rijklaar-prijzen'. Dit betekent dat er voor u geen afleveringskosten in rekening worden gebracht. 'Rijklaar-prijzen' houdt in dat de auto voorzien is van minimaal 6 maanden APK keuring en een afleveringscheck krijgt. Bovendien zijn de auto's altijd netjes gepoetst, zowel interieur als exterieur.

Mocht u de auto van u keuze hebben gevonden bij ons, maar laten de financiële middelen het op dit moment nog niet toe deze aan te schaffen? Wellicht kunnen wij u helpen aan een gepaste financiering. Hiervoor werken wij samen met DTC (Dealer Totaal Concept) Ook hiervoor geldt vraag naar de voorwaarden.

Wij adverteren met juiste bouwjaren, uitvoeringen en gegarandeerde kilometer standen (Elke auto NAP Gecontroleerd). Het uitsluiten van een fout is echter onmogelijk. Daarom willen we u vragen de gegevens die u eventuele koop kunnen beinvloeden te controleren.

DSC 0062
Copyright © - Van der Bij Auto's Veenwouden - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring