foto overons

Over ons

Jan Freark en Jan Bastiaan zijn broers en de twee drijvende krachten achter Van der Bij Auto's. Als jonge mannetjes altijd al bezig geweest met auto's, in eerste instantie voornamelijk van het merk Siku en Bburago, u begrijpt het al: miniaturen. De jaren vorderden maar de liefde voor auto's is nimmer verdwenen. Jan Freark besloot dan ook monteur te worden waarvoor een studie volgde. Naast zijn baan als automonteur en later ook APK keurmeester werden 'thuis' al snel ook auto's verkocht.

In 2001 werd Van der Bij Auto's Veenwouden opgericht door Jan Freark. Kleinschalig en naast zijn baan als monteur begonnen. Maar door de gedrevenheid en passie groeide het bedrijf al snel en draaiden de rollen om. Was eerst de baan als monteur nog de hoofdzaak en het eigen ondernemerschap bijzaak, werd later de baan door een vermindering van werkdagen 'bijzaak' en het eigen bedrijf de hoofdzaak. Het bleef daarna ook niet lang meer uit voordat de sprong gemaakt werd en Jan Freark volledig als zelfstandig ondernemer verder ging.

'Kleine' broer Jan Bastiaan volgde vol interesse dit proces. Naast zijn werk hielp hij zijn broer vaak met het wassen van auto's, auto's fotograferen en adverteren. En ook dit liep steeds verder uit de hand. In 2011 sloegen ze de handen in één, kwam er extra ruimte en een extra bedrijfsloods, en gingen samen verder met Van der Bij Auto's. In 2017 volgde nog een uitbreiding en werd de realisatie van een showroom mogelijk, deze biedt plaats aan ruim 30 occasions.

In de basis zijn wij nog altijd hetzelfde bedrijf. Ons streven is een nette en correcte auto te verkopen tegen een eerlijke prijs. Naast reguliere modellen zijn wij onderscheidend door een aanbod van exclusieve auto's. Het aanbod is selectief en auto's in de juiste uitvoering en met onderhoudshistorie genieten de voorkeur. Op deze site kunt u ons aanbod vinden met een beschrijving en uitgebreide fotoreportage om een duidelijke indruk te krijgen. Voor een levensechte indruk bent u natuurlijk van harte welkom in Feanwâlden bij Van der Bij Auto's zelf.

Graag tot ziens bij Van der Bij Auto's, originele occasions van bovengemiddelde kwaliteit.

DSC 0060
Copyright © - Van der Bij Auto's Veenwouden - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring